Omistaja

Blogia kirjoittaa Julia, 22-vuotias koiraharrastaja Varsinais-Suomesta. Vapaa aika kuluu suurelta osalta koirien parissa joko pitkillä lenkeillä, treenaten tai vaikka sohvalla köllötellen. Muita mieluisia ajanviettotapoja ovat valokuvaus, musiikin kuuntelu ja netissä roikkuminen. Blogin kirjoittamista on takana noin seitsemän-kahdeksan vuotta. Nasulla oli alunperin oma bloginsa eri osoitteessa, mutta se blogi on nykyään suljettu.

Koiratonta elämää olen joutunut viettämään nelisen vuotta, kunnes Nasu asteli taloon ollessani 12-vuotias. Aiempi koiramme oli myös kääpiösnautseri. Tulevaisuuden koirahaaveissa ovat lähinnä kaiken kokoiset parrakkaat, mutta myös muissa ryhmissä on jokunen kiinnostava rotu.

Koiraharrastuslajeista omimmaksi tunnen tällä hetkellä agilityn. Tokoinnostus tahtoo olla vähän kausittaista. Rally-toko on uusin harrastustuttavuus ja se onkin osoittautunut oikein kivaksi lajiksi. Nasun tullessa en ollenkaan ajatellut, että koskaan kisaisimme missään lajissa. Nykyään taas pidän kisaamista hyvänä mittarina osaamisellemme. Kovin kunnianhimoiseksi en voisi itseäni silti kuvailla. Voitto ei ole tärkeintä, vaan omien, pienempien tavoitteiden saavuttaminen.

Yhteydenotot: juliavornanen (at) gmail.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti